Als u deze e-mail niet goed kunt lezen, bekijk dan de online versie.
NBA, Praktijkopleider voor de bakkerijbranche NBA, Praktijkopleider voor de bakkerijbranche NBA, Praktijkopleider voor de bakkerijbranche
Nieuwsbrief december 2015

Carla Zwierstra: 'We zijn tevreden, maar dat is niet genoeg!'

"Terwijl voor de bakkers de drukste periode van het jaar aanbreekt, kijken wij even terug, voordat we ons vol in de activiteiten voor 2016 storten. Zijn we tevreden bij de NBA? Tevreden vind ik altijd een wat vreemd woord. Klinkt voor mij als een beetje, maar net niet genoeg. Alsof je nog maar net voorbij halverwege stopt."
Lees de column van Carla »

Maak kennis met accountmanager Jasper van Dongeren

Jasper van Dongeren is al vanaf dag één accountmanager bij de Nationale Bakkerij Academie (NBA). Hij weet als geen ander hoe je vragen uit de markt vertaalt naar nieuwe trainingen en hoe je bakkerijen niet alleen tijdens, maar ook na een training moet begeleiden.
Leer Jasper kennen »

Uitblinkers | Roel Boonstra: 'De gemiddelde besteding is dit jaar met 4,8% gegroeid'

Bakker Roel was op zoek naar meer sturing, coaching en kennis binnen zijn bedrijf. Daarom hebben hij en zijn teams de rendements- en productkennistraining bij de Nationale Bakkerij Academie (NBA) gevolgd. En dat is in zijn twee winkels goed te merken.
Lees het interview met Roel »
 

Uitblinkers | Valentijn Elsinga: 'We leren hoe we het productieproces en de productkwaliteit kunnen verbeteren'

Valentijn Eisinga volgt samen met andere teamleiders van Bakkersland de NBA-vervolgtraining voor operators. Hierbij gaan ze actief aan de slag met het verbeteren van de productkwaliteit en de resultaten van de bakkerij. "Doordat we dit in groepsverband doen, komen we tot veel goede ideeën en oplossingen."
Lees meer »

Carla Zwierstra: 'Samen maken we het verschil'

"Samenwerking is in mijn ogen het sleutelwoord om meer te bereiken, beter te presteren en vooral om met plezier te werken. Samenwerking betekent bij de NBA kennis delen, van elkaar leren en elkaar inspireren om jou en jouw collega's de beste trainingen te kunnen bieden."
Lees verder »
Lees meer nieuws »
TOP 5 TRAININGEN
1. Leidinggeven op de werkvloer
2. Kwaliteitsmanagement
3. Operator vervolg
4. Ondernemerschap voor startende ondernemers
5. Training voor winkelbegeleiders
Bekijk alle trainingen »
 
Begin het nieuwe jaar goed!
Wil je 2016 goed beginnen? Schrijf je dan nu in voor de trainingen met open inschrijving of assessorentrainingen van de NBA. Benieuwd welke trainingen en waar ze plaatsvinden?
Lees meer en meld je aan »
 
Zijn de nieuwste NBA-trainingen iets voor jou?
Wij hebben samen met onze trainers en experts een aantal nieuwe trainingen en workshops ontwikkeld. Ons nieuwe aanbod is samengesteld naar aanleiding van vragen en wensen van jou en jouw collega's.
Bekijk het nieuwe aanbod »
CONTACT
Nationale Bakkerij Academie
Agro Business Park 75
6708 PV Wageningen
T 0317 - 471255
F 0317 - 423206
info@nationalebakkerijacademie.nl
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres: eline@vrhl.nl
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.